torsdag 17 januari 2008

T

fortfarande ganska isolerad. jag var i och för sej hos tandläkaren idag. dom kanske måste rotfylla, dom jävla svinen. men jag ska få droger, så det är lugnt, jag låter dom hålla på.
sen har det inte hänt så mycket mer. himlen har varit öppen och blå idag och gjorde att jag frös. jag läste i mitt horoskop i en tidning, men det var ju bara meningslöst. så jag tog en promenad och frös och kände min kropp lite grand. jag kände fingrarna och hakan och knäna. resten av kroppen saknade jag intresse för.
när jag stod i kön på ica hände en lustig grej. jag skulle precis dra in en massa luft för att jag kom på mej själv att jag inte hade andats på ett tag. så jag drar kraftigt in luft genom näsan och precis som jag utför detta dyker en liten blomfluga upp och sugs in i min näsa. den kunde inte rå för det. inte jag heller. så jag försöker blåsa ut den lilla stackaren, men det går inte, han kommer inte ut. och tillslut minns att jag faktiskt inte bryr mej; att en fluga är fast i min näsa, eller om något annat heller. det får vara som det är. man måste spela sina pjäser hårt ibland.

3 kommentarer:

beerbelly sa...

Rotfyllning låter inte som party direkt .. hoppas drogerna är ok..
Blomflugan förlät dig nog. Tror det var självmord.. inte lätt att vara blomfluga någonsin och vintern måste vara hemsk. Inte en blomma någonstans.
Ha en go kväll nu!

loathing sa...

ja, om en blomfluga hittar ut är det ju inte så gulligt. men oftst e dom ju inne i värmen bland våra blommor och vid bananerna i köket. och i våra näsor såklart.

ha en bra kväll du med.

Geeken sa...

ohh...nån behöver också gå och sy en gardin? nej men det är skönt att vara själv i ett tag och gå ner i mörkret och grubbla ihjäl sig över allting. ha en god natt (eller dag?)