tisdag 29 januari 2008

here´s johnny!

ölen är kall och jag är nöjd. träningen gick bra. nu har jag fått en idé som kretsar runt mitt huvud som en fluga. jag har kommit på den bästa tatueringen nånsin som jag vill skaffa. men vågar jag verkligen:

heeeeeere´s johnny!


jag måste fundera mer på saken. det vore i alla fall en helt galen tatuering. nu ska jag dricka min öl och titta på teve.

so long.

10 kommentarer:

beerbelly sa...

Skön bild och riktigt bra film det.
Har inga råd vad gäller tatueringar. Gillar dem oftast inte alls tyvärr.
Skål på tv!

My sa...

Haha, men tröttnar man så kan man faktiskt måla om ;) Jag har samma röda i mitt (sov)rum & älskar det!

loathing sa...

beerbelly- ja, jag är också lite rädd för det där med tatuering, den kommer bli ganska stor och jag gillar inte stora tatueringar på tjejer. men vafan. den skulle passa mej som fan bara. det är det som är synd.
skål.

beerbelly sa...

Kanske bättre att börja med en liten?
Skål

loathing sa...

jag har redan en liten. =)
godnatt.

beerbelly sa...

hehe ok.
Godnatt.

Mrs S sa...

Jag älskar tatueringar!!! Det är det vackraste som finns, jag går loss som fan på det.
Personligen hade jag inte valt det motivet men om du tycker att det representerar dig och tror att du kommer att tycka om den i all framtid så säger jag DO IT!

Vad sa spåtanten mer?

tis sa...

will smith är ju bra! har du inte sett jakten på lycka? kanoners.
se i am legend. den är trevlig.
trevlig dag, jag ska inte ha det. jag ska jobba.
tja!

tis sa...

hmm.. mm. när blev du sjuk? tagit studenten? jag skulle vilja vara en sådan person som blir igenkänd på bibblan av personalen, en väldigt intellektuell person.
hmm.. photoshop är intressant. jag gick en sådan kurs i gymnasiet, men jag var så fjantig på den tiden.. satt bara och flinade och fjantade mig. inte för att jag har släppt det beteendet nu.. men.
jag jobbar på cubus... ett inte alls roande jobb. ånget varje dag jag åker till jobbet.. men det är ett jobb iallafall. typ.
see you in jail.

tis sa...

okej, jag förstår. jag tycker att det är fel att man ska välja inriktning/program när man är så ung, valet av program är viktigt. när man är 16 år vet man inte vad man egentligen vill.. jag visste inte iallafall.
jag skulle vilja ha en systemkamera. min bror har en häftig sådan, en jätte cool med jätte maffig optik-lins eller vad det heter.
jag har mkt att ta tag i... ett av mina "löften 2008" är att sluta på mitt jobb och flytta hemifrån. Utvecklas och få kakpoäng.
vilket prog. gick du?
ses på avdelningen "olösta fall"